Italfoods is importeur en distributeur van Italiaanse voeding, delicatessen, wijnen en likeuren. Onze passie voor Italiaanse gastronomie in combinatie met logistieke ervaring, dynamiek en flexibiliteit maakt ons de ideale partner voor elke liefhebber van Italiaanse producten.

Cliënteel
Onze Italiaanse specialiteiten leveren wij aan Italiaanse restaurants en pizzeria's, maar eveneens aan brasseries en gastronomische restaurants. Ook slagerijen, traiteurszaken, cateraars en delicatessenwinkels bieden wij een uitgebreid assortiment.
Door het uitgebreide wijnassortiment, behoren ook wijnhandelaars en sommeliers tot ons cliënteel.


Assortiment
Wij hebben een uitgebreid assortiment droge, verse en diepvriesvoeding, delicatessen, wijnen en likeuren in huis. Wij gaan voortdurend op zoek naar nieuwe producten en spelen graag in op nieuwe trends, waarbij we ons baseren op onze eigen marktkennis en ervaring. Daarenboven luisteren wij bij ons veelvuldig contact met de klant graag naar hun wensen en noden en gaan wij permanent op zoek naar specifieke producten die zij in hun keuken wensen te gebruiken.

Bovendien helpen wij u graag met het samenstellen van wijn- en dessertkaarten.
Voor meer informatie over onze producten kunt u een kijkje nemen bij productpagina's.

Levering
Italfoods beschikt over een goed uitgerust wagenpark dat zowel een koel-als vriescompartiment bevat zodat wij de goederen steeds in optimale omstandigheden kunnen leveren.

Bestellingen kunnen doorgegeven worden via telefoon of email, maar ook via ons online-bestelplatform. Na ontvangst van uw bestelling wordt een leveringsdag afgesproken. Informeer naar onze routes en de leveringsdag in uw regio. Bestellingen worden de dag voor leveringsdag voor 14u doorgestuurd, indien later, kunnen wij geen garantie bieden op levering de dag nadien. 

Afhalingen 
Als professional in de Horeca bent u steeds welkom bij ons in De Pinte. Onze mensen stellen graag het assortiment aan u voor en staan u bij met raad en daad.
Ophalingen door professionelen kunnen van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 16u30.

Particulieren kunnen enkel bij ons terecht voor ophaling van bestellingen die via het particuliere luik van de webshop of telefonisch werden geplaatst en dit van maandag tot en met vrijdag tussen 9u00 en 16u30.
Bij bestellingen van €200 of meer ontvangt u uw bestelling gratis aan huis in de meeste regio's van Oost- en West-Vlaanderen. Voor leveringsadressen die buiten onze gebruikelijke routes vallen, kan een aangepast (nader te bespreken) minimumbedrag van toepassing zijn. Contacteer ons voor meer informatie over onze leverings-plaatsen en -dagen.