Italfoods is importeur en distributeur van Italiaanse voeding, delicatessen, wijnen en likeuren. Onze passie voor Italiaanse gastronomie in combinatie met logistieke ervaring, dynamiek en flexibiliteit maakt ons de ideale partner voor elke liefhebber van Italiaanse producten.

Cliënteel
Onze Italiaanse specialiteiten leveren wij aan Italiaanse restaurants en pizzeria's, maar eveneens aan brasseries en gastronomische restaurants. Ook voor traiteurszaken, cateraars en delicatessenwinkels hebben wij een uitgebreid assortiment. Tenslotte behoren ook wijnhandelaars en sommeliers tot ons cliënteel.

Assortiment
Wij hebben een uitgebreid assortiment droge, verse en diepvriesvoeding, delicatessen, wijnen en likeuren. Wij gaan voortdurend op zoek naar nieuwe producten en spelen graag in op nieuwe trends, waarbij we ons baseren op onze eigen marktkennis en ervaring. Daarenboven luisteren wij bij ons veelvuldig contact met de klant graag naar hun wensen en noden, en gaan wij permanent op zoek naar specifieke producten die zij in hun keuken wensen te gebruiken.

Bovendien helpen wij u graag met het samenstellen van wijn - en dessertkaarten.
Voor meer informatie over ons assortiment kunt u een kijkje nemen bij producten.

Levering
Italfoods beschikt over een goed uitgerust wagenpark dat zowel een koel-als vriescompartiment bevat zodat wij de goederen steeds in optimale omstandigheden kunnen leveren.

Bestellingen kunnen doorgegeven worden via telefoon, email en via ons online-bestelplatform. Wij spreken een vaste leveringsdag af met de klant en een bestelling op dag A staat garant voor levering op dag B. Bovendien stellen wij ons bijzonder flexibel op om steeds een oplossing te vinden indien een klant een extra levering wenst.

Afhaling
Zowel professionelen en particulieren zijn welkom in ons gebouw in De Pinte. U kan uw vooraf geplaatste bestelling afhalen van maandag tot vrijdag, van 8u30 tot 17u.