Il Rustico Leccese - Martinucci

Niet te versmaden, hartige specialiteit uit Salento

 

Bestellingen af te halen bij Italfoods De Pinte. Vanaf €200 gratis levering in O- en W-Vlaanderen.

Een typisch product uit Salento! Het geurige bladerdeeg omhult een heerlijke vulling van béchamelsaus, verse mozzarella en tomaat.

Gebruiksaanwijzing:

De diepvries rustici 1 uur voor het afbakken in de frigo of op kamertemperatuur plaatsen. Bestrijk de rustici met geklutst ei en plaats in de voorverwarmde oven op 260° gedurende 12 à 15 minuten.

Weetje: in tegenstelling tot veel andere specialiteiten uit Salento, komen i rustici niet uit de boerenkeuken maar uit aristocratische kringen in de tweede helft van de 18de eeuw. In die tijd was het immers niet gemakkelijk om ingrediënten als béchamelsaus en bladerdeeg te vinden en enkel de meer gegoede bevolking kon zich de unieke smaak van deze delicatesse veroorloven.

In Salento worden de hartige rustici gebruikt als tussendoortje in de ochtend of bij het avondaperitief. 

 

705033

Datasheet

Aantal per doos (indicatief)
30st
Bewaring
Diepvries
Inhoud (Besteleenheid)
30st/ct