• Nieuw

Amaretto Luxury

 

Bestellingen af te halen bij Italfoods De Pinte. Vanaf €200 gratis levering in O- en W-Vlaanderen.

Zanin, een gerenommeerde Italiaanse distilleerderij met een rijke geschiedenis in het produceren van hoogwaardige likeuren, heeft een nieuwe en verfijnde toevoeging aan hun assortiment: de Luxury Amaretto. Deze amaretto belichaamt luxe en vakmanschap, en biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van fijne dranken.

De kern van de Luxury Amaretto is de rijke smaak van bittere amandelen, die zorgt voor het karakteristieke marsepeinachtige smaakprofiel. De amandelen worden gecombineerd met suiker om de bitterheid in balans te brengen en een zachte, zoete smaak te creëren. Hoogwaardige alcohol zorgt voor een zachte en aangename afdronk, terwijl zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen de smaak verder verrijken en diepte geven aan de likeur.

De smaak van de Luxury Amaretto is rijk en complex, met zoete, nootachtige tonen die worden geaccentueerd door hints van vanille en karamel. Het aroma is intens en verleidelijk, met duidelijke amandeltonen en subtiele ondertonen van kruiden. Het alcoholpercentage varieert meestal tussen de 24% en 28%, wat zorgt voor een gebalanceerde en verfijnde drinkervaring.

Deze amaretto is veelzijdig in gebruik. Hij kan puur of met ijs worden genoten voor degenen die de pure smaak willen waarderen. Voor cocktailliefhebbers is de Luxury Amaretto een uitstekende keuze voor klassieke cocktails zoals de Amaretto Sour, de Godfather, of de Italian Margarita. Daarnaast kan het ook creatief worden gebruikt in nieuwe cocktailrecepten. In de culinaire wereld voegt deze amaretto een luxe touch toe aan desserts zoals tiramisu, panna cotta, en amandelkoekjes. Ook in koffie of warme chocolademelk zorgt het voor een aromatische twist.

De Luxury Amaretto van Zanin komt in een elegante fles die de luxe en kwaliteit van het product benadrukt. De verpakking speelt een belangrijke rol in de presentatie en maakt het een aantrekkelijk product voor consumenten die op zoek zijn naar iets speciaals.

Zanin
824007

Datasheet

Aantal per doos (indicatief)
6
Inhoud (Besteleenheid)
0.7 liter