• Nieuw

Ricca "0" 25kg - Caputo -

Speciaal voor Pizza, brood en gebak

 

 

Bestellingen af te halen bij Italfoods De Pinte. Vanaf €200 gratis levering in O- en W-Vlaanderen.

TIPO FARINA "0"

PROTEINE 12%

PANIFICAZIONE W 290-310

ELASTICITÀ P/L 0,45 / 0,55

De Ricca 0 bloem van Caputo is een type bloem van hoge kwaliteit, vooral geschikt voor professionele toepassingen in de bakkerijsector. Caputo, een van de bekendste producenten van Italiaanse bloem, staat bekend om zijn vakmanschap en gebruik van zorgvuldig geselecteerde graansoorten. Hier zijn enkele kenmerken van de Ricca 0 bloem:

  1. Type 0 bloem: Dit is een medium geraffineerde bloemsoort, wat betekent dat ze iets minder gezeefd is dan type 00 bloem. Het bevat een klein percentage zemelen, wat zorgt voor meer smaak en voeding.

  2. Proteïnegehalte: Ricca 0 heeft meestal een gemiddeld proteïnegehalte, wat zorgt voor een goede glutenontwikkeling. Dit is belangrijk voor de elasticiteit en rekbaarheid van het deeg.

  3. Toepassingen: Het is geschikt voor verschillende toepassingen zoals brood, pizza, focaccia, en andere traditionele Italiaanse bakproducten. Het is vooral ideaal voor producten die langere rijstijden vereisen vanwege de sterke glutenstructuur.

  4. Structuur en smaak: Deze bloem biedt een rijke en volle smaak, samen met een luchtige structuur, perfect voor het maken van ambachtelijke broodsoorten met een krokante korst en zachte binnenkant.

Ricca 0 is dus een veelzijdige en hoogwaardige keuze voor professionele bakkers die authentieke Italiaanse producten willen maken.

461007

Datasheet

Bewaring
Droog
Inhoud (Besteleenheid)
25kg

Downloaden

Ricca

Downloaden (284.84k)

Ricca

Downloaden (284.84k)

Farina Ricca Tipo 0

Downloaden (284.84k)

Farina Ricca

Downloaden (284.84k)

Farina Tipo 0 Ricca

Downloaden (370.33k)

Ricca Tipo 0

Downloaden (53.78k)