Rettangoli salmone e aneto - Surgital -

Rettangoli met zalm en dille

 

Bestellingen af te halen bij Italfoods De Pinte. Vanaf €200 gratis levering in O- en W-Vlaanderen.

RETTANGOLI MET ZALM

Ingrediënten (pasta): durumtarwegriesmeel, scharreleieren, water, gedehydrateerde tomaat, rode bietensappoeder.

Ingrediënten (vulling): ricotta, zalm (14%), mascarpone, gerookte zalm (8%), paneermeel, zonnebloemolie, zout, dille, sjalot, peper.

Rettangoli Salmone Aneto van Surgital: Een smaakvolle ode aan de zee! Onze rettangoli, gevuld met zachte en delicate zalm, verrijkt met verfrissende dille, beloven een culinair avontuur dat uw smaakpapillen zal verleiden. De rijke smaak van zalm, gecombineerd met de subtiele kruidigheid van dille, omhuld door een zachte pastalaag, creëert een harmonie van smaken en texturen die elke hap een genot maken. Deze authentieke Italiaanse lekkernij biedt niet alleen een heerlijke smaakervaring, maar ook een bron van hoogwaardige eiwitten en omega-3 vetzuren. Proef de verfijnde smaken van de zee met Surgital's rettangoli Salmone Aneto.

Surgital
103025

Datasheet

Bewaring
Diepvries
Inhoud (Besteleenheid)
3kg ( ±285stuks)

Downloaden

Rettangoli salmone e aneto

Downloaden (264.54k)