Agnoli tartufo e stracchino - Divine creazioni Surgital -
Agnoli met truffel en stracchinokaas
Bestellingen af te halen bij Italfoods De Pinte. Vanaf €200 gratis levering in O- en W-Vlaanderen.
AGNOLI MET TRUFFEL EN STRACCHINO ALL'ANTICA KAAS
Wordt Agnoli genoemd als eerbetoon aan de agnolotto, een traditioneel gevuld pastakussen met gekartelde randen. Maar onze versie heeft een totaal unieke vulling: zomertruffels en Stracchino all’Antica, een kaas geproduceerd in de provincie Bergamo, Lombardije. De delicate smaak van zomertruffel past perfect bij de Stracchino all’Antica, een licht pikante kaas die wordt geproduceerd in de valleien van Brembo, Taleggio en Serina.
Ingrediënten (pasta): harde tarwegries, scharreleieren.
Ingrediënten (vulling): ricotta, Stracchino all’Antica delle Valli Orobiche-kaas 21%, zwarte truffel 5%, paneermeel, zout.
Stracchino, ook bekend als crescenza, is een soort Italiaanse koemelkkaas, typisch voor Lombardije, Piemonte, Veneto en Ligurië. Het wordt heel jong gegeten, heeft geen korst en een zeer zachte, romige textuur en normaal gesproken een milde en delicate smaak. Het is normaal vierkant van vorm.<